KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Rada Pedagogiczna 2020/2021

StanowiskoImię i Nazwisko
dyrektorMałgorzata Cylke
wicedyrektorKrystyna Majewska

 

PrzedmiotImię i Nazwisko
edukacja wczesnoszkolna

Klasy I

Dorota Nowak

Urszula Brzezińska zast. Żaneta Jędrzejewska

Klasy II

Katarzyna Jasińska zast. Maria Misztela

Magdalena Józefiak

Urszula Żmuda - Młynarczyk

Klasy III

Katarzyna Bańkowska ws. Sylwia Walczak

Katarzyna Statnik

język polski

Edyta Rokoszewska

Katarzyna Zawora

Marta Uryszek

język angielski

Anna Jakimiec - Żeglicz

Edyta Bednarska

Małgorzata Glińska

Maria Dąbrowska zast. Małgorzata Nadrowska

Ewa Pęczak

język rosyjski

Ewa Pęczak

język niemiecki

Anna Jakimiec- Żeglicz

historia

Małgorzata Sarlińska - Kotras

Iwona Bobrycz - Kiliś

wiedza o społeczeństwie

Edyta Rokoszewska

matematyka

Jolanta Bródka

Małgorzata Wagner

Bożena Adamska

Sławomir Szmajda

informatyka

Sławomir Szmajda

Sebastian Dominiak

przyrodaRenata Czupajło
biologiaRenata Czupajło
geografiaJoanna Chinalska
plastykaIwona Bobrycz - Kiliś
muzykaMarzenna Czachórska - Wtykło
technika

Iwona Bobrycz - Kiliś

Sebastian Dominiak

wychowanie fizyczne

Małgorzata Grzywacz

Sylwia Pietrzak

Piotr Nowak

fizyka

Karolina Mikołajczyk

chemia

Kamila Bartczak

wychowanie do życia w rodzinie

Renata Czupajło

Dorota Nowak

doradztwo zawodowe

Sebastian Dominiak

edukacja dla bezpieczeństwa

Józef Piekarski

świetlica szkolna

Aleksandra Siuta

Ewa Szrajber 

Natalia Wasiak

Izabela Witas

Jarosław Wargowiak

religia

Jolanta Czapska

Irena Kuczerenko

Józef Piekarski

etykaEdyta Rokoszewska
rewalidacja

Anita Trzeciecka

psycholog

Ewelina Gołaś

pedagog

Małgorzata Podoborożna

bibliotekarz

Anna Bartoszewicz