Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Stołówka

Harmonogram wpłat

WNIOSEK_O_ZAPISANIE_DZIECKA_NA_OBIADY.pdf

Zgodnie z Regulaminem stołówki szkolnej  rezygnację z obiadów oraz wszelkie nieobecności uczniów  na obiadach należy zgłaszać do sekretariatu szkoły.


 

 

22.04.2024 r. - 26.04.2024 r.

Poniedziałek 22.04
Zupa z fasoli szparagowej z ziemniakami [7],[9]
Kluski na parze z jogurtem naturalnym [1], [3], [7]
Kompot truskawka - agrest - śliwka
 
Wtorek 23.04
Zupa marchwiowa z ryżem i zieleniną [9]
Ziemniaki
Kotlet mielony [1], [3]
Mizeria z jogurtem naturalnym [7]
Kompot wiśnia -śliwka - jabłko
 
Środa 24.04
Ogórkowa z ziemniakami [1], [7], [9]
Pierogi z mięsem okraszone cebulką [1], [3]
Kompot owoce leśne
Pączek [1], [3], [6]
 
Czwartek 25.04
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami [9]
Ryż
Indyk w sosie gyros [6]
Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem zielonym i szczypiorkiem
Kompot truskawka - jabłko - agrest
 
Piątek 26.04
Zupa kalafiorowa z kluseczkami [1], [7], [9]
Ziemniaki
Paluszki rybne [1], [3], [4]
Gotowana marchewka z groszkiem i masłem [7]
Kompot porzeczka - jabłko - śliwka
 

 

Legenda do alergenów

[1] Zboża zawierające gluten
[2] Skorupiaki i produkty pochodne
[3] Jaja i produkty pochodne
[4] Ryby i produkty pochodne
[5] Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
[6] Soja i produkty pochodne
[7] Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
[8] Orzechy
[9] Seler i produkty pochodne
[10] Gorczyca i produkty pochodne
[11] Nasiona sezamu i produkty pochodne
[12] Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców;
[13] Łubin i produkty pochodne
[14] Mięczaki i produkty pochodne

Harmonogram obiadowy