KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pomoc psychologiczno-pedagogoczna

Psycholog szkolny p. Ewelina Gołoś.
Pedagog szkolny p. Małgorzata Podoborożna

GODZINY PRZYJĘĆ PSYCHOLOGA/PEDAGOGA NA ROK SZKOLNY 2019/2020

 

psycholog Ewelina Gołoś

pedagog Małgorzata Podoborożna

dzień tygodniagodziny pracygodziny pracy
poniedziałek11:00 - 16:0008:00 - 14:00
wtorek08:00 - 13:00 12:00 - 17:00
środa08:00 - 14:00 11:00 - 15:00
czwartek12:00 - 16:00 08:00 - 13:00
piątek08:00 - 12:00 12:00 - 16:00

Psycholog przyjmuje w pokoju numer 33 (drugie piętro nad sekretariatem)i pedagog przyjmuje w pokoju numer 25 (pierwsze piętro obok pokoju nauczycielskiego)

ADRESY PORADNI

Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 1 w Łodzi
ul. Hipoteczna 3/5
Tel. 42 651-36-52
42 651-49-72
http://www.ppp1lodz.pl/

Specjalistyczna Poradnia Wspierania Rozwoju i Terapii
ul. Hipoteczna 3/5
Tel. 42 653-76-75
http://www.spwrit.pl/

TU OTRZYMASZ WSPARCIE I POMOC

Bezpłatny telefon zaufania dla dzieci i młodzieży

tel. 116 111
od poniedziałku do soboty w godzinach od 12.00 do 20.00

Dziecięcy Telefon Zaufania Rzecznika Praw Dziecka

tel. 800 12 12 12
od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.15 do 20.00

Kryzysowy Telefon Zaufania

tel. 116 123
od poniedziałku do piątku w godzinach od 14.00 do 22.00
połączenie bezpłatne

Antydepresyjny Telefon Forum Przeciw Depresji

tel. 22 594 91 00
w każdą środę i czwartek w godzinach od 17.00 do 19.00
koszt połączenia jak na numer stacjonarny wg taryfy Twojego operatora telefonicznego

ITAKA – antydepresyjny telefon zaufania

tel. 22 654 40 41
w poniedziałki w godzinach od 17.00 do 20.00

Infolinia przeznaczona dla osób z problemami psychicznymi lub ich rodzin

tel. 22 885 84 83
od poniedziałku do piątku w godzinach od 11.00 do 19.00

Bezpłatny telefon wsparcia dla osób po stracie bliskich

tel. 800 108 108
od poniedziałku do piątku w godzinach od 14.00 do 20.00
obsługiwany jest przez przeszkolonych psychologów oraz odpowiednio przygotowane osoby w trakcie szkolenia psychoterapeutycznego

Telefon dla Rodziców i Nauczycieli w sprawie Bezpieczeństwa Dzieci

tel. 800 100 100
http://edukacja.fdds.pl/467862e0-7c45-4ad4-bd76-ec81ae2695f0/Extras/800100100-A4-9-11-2015-l2.pdf
od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 18:00 połączenie bezpłatne pomoc@800100100.pl

Ogólnopolski Telefon Zaufania „Uzależnienia behawioralne”

tel. 801 190 990
codziennie w godzinach od godz. 17.00 do 22.00 z wyjątkiem świąt państwowych
płacisz tylko za pierwszy impuls połączenia

Młodzieżowy telefon zaufania do rozmów o seksie Piątkowe Pogotowie Pontonowe

tel. 22 635 93 92
w piątki w godzinach od 16.00 do 20.00>

„Niebieska Linia” Ogólnopolski Telefon Dla Ofiar Przemocy w Rodzinie

tel. 800 120 002

Policyjny Telefon Zaufania ds. Przeciwdziałania Przemocy w Rodzinie

tel. 800 120 226
od poniedziałku do piątku w godzinach od 9.30 do 15.30
połączenie bezpłatne

Telefon Zaufania dla Ofiar i Sprawców Przemocy Seksualnej

tel. 22 828 11 12
we wtorki i środy w godzinach od 15.00 do 18.00
opłata za połączenie z numerem zgodnie z cennikiem operatora

Pomarańczowa Linia dla Rodziców Pijących Dzieci

tel.  801 140 068

Ogólnopolski Telefon Zaufania „Narkotyki – Narkomania”

tel. 801 199 990
codziennie w godzinach od godz. 16.00 do 21.00 
płacisz tylko za pierwszy impuls połączenia

Biuro Rzecznika Praw Pacjenta

tel. 800 190 590
od poniedziałku do piątku w godzinach od 9.00 do 21.00
połączenie bezpłatne

Infolinia Rzecznika Praw Obywatelskich

tel. 800 676 676
poniedziałki w godzinach od 10.00 do 18.00
od wtorku do piątku w godzinach od 8.00 do 16.00

Telefon Ogólnopolski ds. AIDS

tel. 958